Dervişoğlu: Erdoğan müjdeyi bakana verdiriyorsa o da beğenmemiştir

İyi Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, partisinin grup toplantısında konuştu.

Dervişoğlu’nun konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

Batan ülkelere bir anda 4 derece arttırmak suretiyle not verenler… Peki, bir anda iki derece arttırmak suretiyle not verenler? Bu hangi tür ülkeye giriyor sayın Erdoğan? Batmakta olan mı?

Yoksa siz rakamları pek seversiniz, Yarı batmakta olan ülke mi oluyoruz? Henüz Saraydan bu konuda bir açıklama gelmedi ama bildiğiniz üzere, Erdoğan, büyük müjdeleri bizzat kendisi verir. Erdoğan bir müjdeyi bir bakana verdiyorsa bilin ki o müjdeyi Erdoğan bile beğenmemiştir.

Meclis’e getirdikleri yasalara bakıyorsunuz. Kurumların yüzlerce sayfalık çalışmalarında yer alan düzenlemeler Meclis’e gelmiyor, gelemiyor. Çünkü güçleri tefeci bezirganlara, beton ağalarına, sanal vurgunculara yetmiyor. Kendi kendini yiyen yılan misali dönüp her şey Saray’da düğümleniyor. Olan da çiftçiye işçiye, gençlere, emekliye oluyor.

‘İNİN BEYLER VATANDAŞIN SIRTINDAN’

Yumurta küfesi iktidarın sırtındaysa, iktidar da vatandaşın sırtında. İnin beyler vatandaşın sırtından bu millet sizin köleniz değil, marabınız değil, uşağınız hiç değil.

Gereken mücadeleyi Meclis’te sürdürmeye devam edeceğiz. Dün nasıl başardıysak bugün de başaracağız. İtibardan tasarruf etmeyenlerden biz tasarruf edeceğiz.

Rant uğruna feda edilmeyen bir karış toprağımız kalmamıştır. Her afet sonrasında söz konusu alanların birilerinin cebine girecek rant olacağını biliyoruz.

Ayrıntılar geliyor…

(HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir